Home Vrijwilligerswerk en stages Sportmaatje

Sportmaatje

Ben jij die motiverende vrijwilliger die zich wil inzetten en iemand mee wil helpen in beweging te komen en/of te blijven? Voor onze bewoners zoeken wij een sportief iemand die kan tennissen. Een van onze bewoners geeft aan dat hij vroeger een talentvolle tennisser was. Hij zou dit graag weer willen ervaren. Lijkt dit jou leuk? Kom als sportmaatje werken bij Wonen Bonifatiusplein!

Wat je doet als sportmaatje

Als sportmaatje bij onze locatie Wonen Bonifatiusplein maak je kennis met mensen die door omstandigheden de regie over hun leven zijn kwijtgeraakt. Bij Wender bieden we voor hen een veilige, vertrouwde plek waar ze kunnen bouwen aan hun toekomst en hun talent kunnen (her)ontdekken. Door jouw inzet gaan onze bewoners bezig met sportactiviteiten zoals tennis, waar ze plezier in hebben en ze helpt bij het opbouwen van een ritme in hun dag.

Dit krijg je

Als vrijwilliger ontvang je dankbaarheid van bewoners en mooie, waardevolle ontmoetingen. Je kunt echt iets betekenen voor een ander. Daarnaast kun je mee naar groepsactiviteiten van onze locatie zoals een dagje eiland, Aqua-Zoo, Walibi, bootje varen of naar de bios. Ook bieden we trainingen aan zoals motiverende gespreksvoering en SCORE (handelen bij ongewenst gedrag).

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Sonja Venema via 088-0663250 of s.venema@wender.nl

Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link. Verhalen van onze cliënten lees je hier.

Solliciteren

Ben jij enthousiast over deze vacature? Wij komen graag met je in contact! Stuur jouw motivatie naar s.venema@wender.nl