Home Vrijwilligerswerk en stages Kookvrijwilliger Wonen Hoekstersingel

Kookvrijwilliger Wonen Hoekstersingel

Binnen Wonen Hoekstersingel staan we voor warmte en gezelligheid; de centrale keuken maakt dat de etensgeuren door het hele pand gaan. Samen met bewoners bereiden we dagelijks verse maaltijden, maar we kunnen wel wat hulp gebruiken! Ben jij dol op koken en bereid om je kennis te delen met onze bewoners? Wij zoeken een kookvrijwilliger die bij ons aan de slag wil gaan!

  • Wonen Hoekstersingel in Leeuwarden
  • Minimaal 1 keer per week beschikbaar
  • De werktijden zijn in overleg (tussen 15.30 uur en 19.00 uur)

Wat ga je doen?

Als kookvrijwilliger help je in de keuken of maak je de maaltijden, doe je de voorbereiding en je haalt boodschappen samen met onze bewoners. Natuurlijk schuif je daarna gezellig aan om samen met de hele woongroep te genieten van de zelfgemaakte maaltijd. En help je waar nodig, bij het opruimen en schoonmaken.

Wij zoeken

We zoeken iemand die:

  • open, geduldig en enthousiast is;
  • overzicht kan houden en ordelijk werkt;
  • anderen graag helpt en nieuwe vaardigheden leert;
  • een gezonde dosis humor heeft;
  • kan koken voor 24 personen;
  • affiniteit heeft met onze bijzondere doelgroep.

Wat krijg je?

Dankbaarheid van bewoners en mooie, waardevolle ontmoetingen. Je kunt echt iets betekenen voor een ander. We zien je als een onderdeel van ons team. Je kunt rekenen op goede begeleiding door de een vaste begeleider en de collega’s waarmee je werkt.

Over Wonen Hoekstersingel

Wonen Hoekstersingel is een woonvoorziening voor 24 dak- en thuislozen. Zij wonen hier zo zelfstandig mogelijk. Onze volwassen bewoners zijn van alle leeftijden en hebben te maken met meervoudige problemen waardoor zij niet zelfstandig wonen. De dagbesteding is een belangrijk onderdeel in het leven van onze bewoners. Mee helpen met koken kan ook als dagbesteding gezien worden.

Meer weten

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan met Jaap Vellinga (manager) via 06 21 25 68 12 of mail naar j.vellenga@wender.nl. Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier.

Solliciteren

Ben jij enthousiast over deze vrijwilligersvacature? Stuur dan jouw motivatie naar m.heidbuurt@wender.nl. Zet in het onderwerp ‘vrijwilliger koken Hoekstersingel’ .