Home Vrijwilligerswerk en stages Kookvrijwilliger De Marene

Kookvrijwilliger De Marene

Jij wordt blij van heerlijke maaltijden en lekkere geuren in de keuken. Koken is jouw hobby of talent. Lijkt het jou daarnaast ook leuk om jouw kookkunsten te delen met onze bewoners van zorgopvang De Marene? Dan zoeken wij jou!

  • Zorgopvang De Marene in Leeuwarden
  • Minimaal 1 keer per week beschikbaar
  • De werktijden zijn flexibel in overleg

Dit doe je als kookvrijwilliger

Jij helpt bij het bedenken van maaltijden, doet samen met bewoners boodschappen, helpt bij de voorbereiding en het koken. Natuurlijk schuif je daarna gezellig aan om samen met de hele woongroep te genieten van de zelfgemaakte maaltijd. En help je bij het opruimen en schoonmaken.

Over zorgopvang De Marene

Zorgopvang De Marene is een mooie nieuwbouwlocatie in het groene Potmarge-gebied in Leeuwarden. Er is plek voor 52 mensen die zich niet zo thuis voelen in een regulier woonzorgcentrum. Onze volwassen bewoners zijn van alle leeftijden en hebben te maken met meervoudige problemen. De dagbesteding is een belangrijk onderdeel in het leven van onze bewoners. 

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier.

Wat krijg je?

Dankbaarheid van bewoners en mooie, waardevolle ontmoetingen. Je kunt echt iets betekenen voor een ander. We zien je als een onderdeel van ons team. Je kunt rekenen op goede begeleiding door de een vaste begeleider en de collega’s waarmee je werkt.

Dit ben jij

Wij zoeken iemand die:

  • open, geduldig en enthousiast is;
  • overzicht kan houden en ordelijk werkt;
  • anderen graag helpt en nieuwe vaardigheden leert;
  • een gezonde dosis humor heeft;
  • affiniteit heeft met onze bijzondere doelgroep.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Janny Dijkstra via 06 17 10 18 16 of j.dijkstra@wender.nl.

Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link. Het verhaal van een van de bewoners van De Marene lees je hier.

Solliciteren

Ben jij enthousiast over deze vacature? Wij komen graag met je in contact! Stuur jouw motivatie naar j.dijkstra@wender.nl