Home Vrijwilligerswerk of stages

Vrijwilligerswerk of stages

Als vrijwilliger of stagiair voeg je veel waarde toe. Mensen die bij ons verblijven, kunnen vaak wel wat extra aandacht gebruiken. Die kun jij hun bieden. Ook onze collega’s zijn blij met jouw inzet! Vrijwilligers en stagiaires zijn erg belangrijk voor Wender. Je helpt ons enorm en daarbij levert het jezelf ook veel op: waardering, je nuttig voelen, jezelf ontwikkelen. Je kunt het allemaal ontdekken als vrijwilliger of stagiaire bij Wender.

Vrijwilligerswerk doen?

Voor cliënten zijn vrijwilligers vaak iets makkelijker benaderbaar en daarmee laagdrempeliger. Dat is een fijne positie om in te werken. Heb je belangstelling voor vrijwilligerswerk bij Wender? Neem dan contact met ons op via info@wender.nl of 088 – 066 30 00. Geef daarbij aan naar welke doelgroep, locatie of provincie je voorkeur uitgaat.

Stagelopen?

Wil je graag bij ons stagelopen? Mail dan je cv en een brief met motivatie naar vacatures@wender.nl. Vergeet niet om ook aan te geven welke locatie je voorkeur heeft. Je krijgt sowieso een berichtje van ons. Hebben we een stageplek voor jou? Dan volgt een gesprek. Je hoort ruim van tevoren of je de volgende schoolperiode bij ons aan de slag kunt.

  • voor stages in september krijg je voor de zomervakantie bericht
  • voor stages in februari krijg je voor de jaarwisseling bericht