Home Twee Managers Primair Proces in Emmen (32-36 uur)

Twee Managers Primair Proces in Emmen (32-36 uur)

In het leven van de cliënten van Wender speelt vaak van alles. Dakloosheid, huiselijk geweld, verslaving, psychische problemen en/of schulden. Wender zorgt door opvang en ondersteuning voor veilig onderdak, rust en structuur. Dat geeft de ruimte om het leven een positieve wending te geven en te werken aan een betere toekomst. Hoe moeilijk dat soms ook is. De 650 medewerkers van Wender zetten alles op alles om cliënten sterker en vaardiger te maken zodat zij in de toekomst moeilijke situaties constructief het hoofd kunnen bieden en een stabiel en zelfstandig leven kunnen leiden. Jaarlijks worden ongeveer 2800 mensen geholpen. Wil je meer weten over onze organisatie, waaronder de missie en visie van Wender? Klik dan hier.

De Functie

Voor locaties in Emmen zijn wij op zoek naar twee Managers Primair Proces; voor ‘Wonen’ en voor ‘Vrouwenopvang / Maatschappelijke- en Crisisopvang’.

Manager Wonen
Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor beschermd wonen (waaronder forensisch), STOER dagbesteding en een ambulant team. Beschermd wonen is een tijdelijke woonvorm, waarbij we mensen met een indicatie ondersteuning bieden om uiteindelijk weer zelfstandig te kunnen wonen. De locatie STOER biedt deelnemers ontspanning en arbeidsmatig werk in de vorm van dagbesteding. Door met talenten aan de slag te gaan, brengt Wender mensen dichterbij de maatschappij óf – als betaald werk het doel is − bij de arbeidsmarkt.

Manager Vrouwenopvang/ Maatschappelijke- en Crisisopvang
Binnen deze functie help je (indirect) vrouwen en kinderen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. Wender werkt met verschillende methodieken. Voor volwassenen is dat de methodiek Krachtwerk en voor kinderen de methodiek Veerkracht. Vanuit daar wordt een plan gemaakt naar een veilige en stabiele toekomst. Tevens ben je binnen deze functie verantwoordelijk voor de maatschappelijke opvang. Bij Crisisopvang Emmen vinden volwassenen en gezinnen een tijdelijk thuis. Vanuit daar wordt naar een passende woonplek gezocht voor de toekomst.

Verder
Als Manager Primair Proces ben je verantwoordelijk voor het functioneren en de kwaliteit van zorg vanuit jouw teams. Als coachend leidinggevende zet je medewerkers in hun kracht en geef je ze het vertrouwen om zich verder te ontplooien. Daarnaast betrek je de medewerkers uit je teams bij ontwikkelingen binnen de locatie en organisatie breed; je daagt hen uit mee te denken. Zo ontstaan vaak de beste ideeën. Je stelt prioriteiten binnen de verschillende uitdagingen en mogelijkheden, weet zaken goed te beleggen en motiveert de individuele medewerker en de teams om het beste uit zichzelf te halen.

De bedrijfsvoering van de locatie valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je zorgt voor een juiste uitvoering van personeels-, financieel en inhoudelijk beleid en draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Naast interne focus ben je ook bezig met ketenpartners om de locatie heen en zie je kansen voor vernieuwing of verbetering. Als echte ‘ondernemer’ grijp je deze kansen en leg je zowel intern als extern de juiste verbinding die hiervoor nodig is.

Wie wij zoeken

Dat schaap met vijf poten. Als mens ben je positief ingesteld en ‘outgoing’. Je hoeft niet per se uit de zorg te komen, maar je kan wel goed schakelen in een complex speelveld. Je bent goed in staat je te verdiepen en inhoud snel eigen te maken. Het bedrijfsmatig runnen van een locatie en het werken met professionals is voor jou bekend terrein. Je kunt strategisch denken en dit vertalen naar de dagelijkse werkzaamheden, ziet snel hoe de verhoudingen liggen en hoe je diverse belangen met elkaar kunt verbinden. Je bent goed zichtbaar voor ketenpartners en weet de samenwerking met hen te verstevigen. Uiteraard ben je communicatief vaardig en kun je je identificeren met de waarden ‘Lef’, ‘Vakmanschap’ en ‘Bezieling’. Jij draagt onze missie en visie uit als geen ander. Ook heb je een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van management. En ervaring als leidinggevende in een vergelijkbare functie en werkomgeving. Tot slot heb je een rijbewijs en de beschikking over een auto.

Wat wij bieden

Wender biedt een krachtgerichte werkomgeving waarin iedereen zich met lef, bezieling en vakmanschap inzet voor de doelgroep. Verder kun je rekenen op:

  • Een aanstelling voor 32- 36 uur per week voor een jaar, met kans op verlenging; Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Sociaal Werk;
  • Een bruto maandsalaris van, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 3.449,- en maximaal € 5.356,- bij een volledig dienstverband van 36 uur;
  • Een individueel keuzebudget;
  • 1,5% aan loopbaanbudget plus volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.

Enthousiast geworden? Solliciteer direct!

Deze procedure wordt begeleid vanuit ‘Klaar voor Morgen’. Je kunt middels onderstaande button solliciteren of je CV en motivatie sturen naar werving@klaarvoormorgen.com. Doe dit vóór 23 januari 2023. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Marieke Kamminga (06-15271212) van Klaar voor Morgen.