Home Trajectbegeleider De Marene

Trajectbegeleider De Marene

Bij De Marene bieden wij beschermd wonen met verzorging en begeleiding aan onze bewoners. Naast gangbare woonruimtes, heeft De Marene nog een bijzondere woonplek: tiny houses. Hier woont de bewoner zelfstandig. De tiny houses zijn bedoeld voor bewoners die baat hebben bij een rustige, prikkelarme omgeving. Neem jij graag het voortouw, maar ben je ook zeker een teamplayer? Zie jij eerder mogelijkheden in plaats van beperkingen? Kom als trajectbegeleider werken bij Wender!

Wat je doet als trajectbegeleider

Als trajectbegeleider zet je samen met je team de dagelijkse zorg uit. Jij hebt hierin een verbindende rol en zet de lijnen uit zodat de zorg rond de bewoner goed georganiseerd wordt. Je besteedt deels je tijd aan 1-op-1-begeleiding. Bijvoorbeeld door onder andere samen met bewoners financiën op orde brengen, herindicaties aanvragen en begeleiden bij psychosociale problematiek, het vormgeven van burgerschap en bij verslavingen. Dit alles doe je vanuit de methodiek Krachtwerk. Je werkt samen met ketenpartners en bouwt het netwerk verder uit om de samenwerking op het niveau van bewoners te optimaliseren.

Dit ben jij

Wat volgens Remco (bewoner) de belangrijkste eigenschappen zijn van een nieuwe collega? ‘Laat ze vooral zichzelf zijn. Ik wil iemand kunnen vertrouwen. En goed met ze kunnen lachen!’

Je staat stevig in je schoenen, bent open minded en ziet altijd mogelijkheden in plaats van beperkingen. Roos en Francisca (collega’s): ‘Op die manier weten de bewoners waar ze aan toe zijn. Hierdoor zorg je voor wederzijds respect. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat bewoners je uitdagen. Dan moet je in korte tijd beslissen hoe je het beste kunt handelen.’ Daarnaast ben je open en spar je graag met je collega’s over situaties binnen je werk.

Wij zoeken een energieke en dynamische collega! Je weet precies wat onze bijzondere maar complexe doelgroep nodig heeft. Met je helicopterview overstijg je waar nodig het bewoner-niveau en zet je de juiste acties in om de doelen te bereiken.

Verder heb jij de volgende kennis en ervaring:

  • Je beschikt over een relevant hbo-diploma, bijvoorbeeld Social Work.
  • Je hebt soortgelijke werkervaring opgedaan.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor gemiddeld 16-20 uur per week, met de intentie deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd
  • Een salaris van minimaal €2.780 en maximaal € 3.961,- bij een volledig dienstverband van 36 uur, afhankelijk van opleiding en ervaring. Je wordt ingeschaald in schaal 8 van de cao Sociaal Werk.
  • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
  • Deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
  • Een loopbaanbudget (1,5%) en de mogelijkheid om online te leren (GGZ Ecademy & Goodhabitz).
  • De mogelijkheid deel te nemen aan een collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Saskia de Jong (manager primair proces) via s.dejong@wender.nl of 06 26 97 40 12.

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk 11 september!

Mail je cv en motivatiebrief naar vacatures@wender.nl. Doe dit onder vermelding van ‘trajectbegeleider De Marene’ en nummer 22.47.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag 19 september en dinsdag 20 september.

Bij indiensttreding vragen wij naar je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook voeren wij een actief referentiebeleid.