Home Trajectbegeleider Wonen Oldegalileën

Trajectbegeleider Wonen Oldegalileën

Ben jij initiatiefrijk en kun je je team daarin meenemen? Zie jij mogelijkheden in plaats van beperkingen? En heb je affiniteit met onze doelgroep? Kom als trajectbegeleider werken bij Wender!

Wat je doet als trajectbegeleider

Als trajectbegeleider verdeel je samen met het huisteam de dagelijkse zorgtaken. Jij hebt hierin een leidende rol. Je besteedt je tijd deels aan het een op een begeleiden van cliënten. Deze taken bestaan bijvoorbeeld uit:

 • samen financiën op orde brengen;
 • begeleiding bij psychosociale problemen en/of verslaving;
 • begeleiding bij het vormgeven van deelname aan de maatschappij;
 • ondersteunen bij opvoeding;
 • herindicaties aanvragen.

Daarnaast werk je voor een groot deel ambulant, hierdoor ben je veel op pad. Je zoekt ketenpartners op en bouwt het netwerk verder uit om de samenwerking op cliëntniveau te optimaliseren. Ook bied je ambulante begeleiding aan cliënten in hun eigen thuissituatie.

Naast de locatie Beschermd Wonen Oldegalileën, biedt ons team ambulante begeleiding in de gemeente Harlingen, Waadhoeke en Leeuwarden. Binnen onze regio lopen zowel de kortdurende als langdurende trajecten.

Over Wonen Oldegalileën

Wonen Oldegalileën is er voor mensen die (eventueel na detentie) nog zorg en ondersteuning krijgen om een zelfstandig(er) en stabiel leven op te bouwen. Doorgaans gaat het om kwetsbare mensen met psychische/psychiatrische-, verslavingsproblemen en/of een (licht) verstandelijke beperking. Aan de Oldegalileën vinden ze rust, structuur én perspectief, waarmee de kans dat zij (opnieuw) in aanraking komen met politie of justitie kleiner wordt. En de overstap naar een eigen plek in de maatschappij weer mogelijk is. Beschermd Wonen Oldegalileën heeft plaats voor 24 mensen. Daarnaast wordt er vanuit deze locatie ambulante hulp verleend aan zelfstandig wonende cliënten.

Dit ben jij

Collega’s omschrijven jou als energiek en dynamisch. Je staat stevig in je schoenen, bent open-minded en ziet mogelijkheden. Jij weet wat onze bijzondere maar complexe doelgroep nodig heeft. Met je helicopterview kun je het cliëntniveau overstijgen. Ook kijk je gericht wat nodig is om doelen te bereiken.

Daarnaast:

 • Beschik je over een relevant hbo-diploma, bijvoorbeeld Social Work.
 • Heb je soortgelijke werkervaring opgedaan.
 • Ben je in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een tijdelijke functie voor 16-24 uur per week voor de duur van het zwangerschapsverlof.
 • Salaris van min. €2.780 en max. € 3.961,- (op basis van 36 uur, schaal 8, cao Sociaal Werk).
 • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
 • Deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
 • Ondersteuning in je werk met functiegerichte trainingen, zoals Krachtwerk, Motiverende Gespreksvoering en De-escalerend werken.
 • Een enthousiast team, een mooie werkomgeving én een leuke, boeiende doelgroep om mee te werken.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem tot en met 29 juli terecht bij Monica Behage, manager primair proces via 06-26528408. Vanaf 30 juli kun je voor vragen terecht bij Esther Boersma, trajectbegeleider, via 06-53213567.

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk zondag 14 augustus!

Jouw motivatie en cv ontvangen we graag uiterlijk 14 augustus a.s. via vacatures@wender.nl onder vermelding van nummer 22.44 en de functietitel.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 23 augustus.

Bij indiensttreding vragen wij naar je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook voeren wij een actief referentiebeleid.