Home Trajectbegeleider Wonen Bonifatiusplein & ambulant Sneek

Trajectbegeleider Wonen Bonifatiusplein & ambulant Sneek

Neem jij graag het voortouw, maar heb jij ook oog voor je team? Zie jij eerder mogelijkheden in plaats van beperkingen? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren op onze vacature van trajectbegeleider!

Wat je doet als trajectbegeleider

Als trajectbegeleider zet je samen met het huisteam de dagelijkse zorg uit, jij hebt hier een leidende rol in en zet de lijnen uit. Voor het ambulante team in Sneek geldt dat jij los staat van het huisteam, bied je ook ambulante begeleiding aan cliënten in hun eigen thuissituatie.

In beide gevallen besteed je deels je tijd aan het 1 op 1 begeleiden van cliënten, bijvoorbeeld het samen op orde brengen van financiën, begeleiding bij psychosociale problematiek, begeleiding bij het vormgeven van burgerschap, opvoedingsondersteuning, begeleiding bij verslavingen, het aanvragen van herindicaties etc. Ook zoek je ketenpartners op en bouw je het netwerk verder uit om de samenwerking op cliëntniveau te optimaliseren. We werken actief met de Krachtwerk-methode.

Dit ben jij

Wij zoeken een energieke en dynamische collega. Je weet precies wat onze bijzondere maar complexe doelgroep nodig heeft. Met je helicopterview overstijg je waar nodig het cliëntniveau en zet je de juiste acties in om de doelen te bereiken. Je staat stevig in je schoenen, bent open-minded en ziet altijd mogelijkheden in plaats van beperkingen. Je hebt soortgelijke werkervaring opgedaan, staat stevig in je schoenen en bent oplossingsgericht. Heb je kennis van verslaving-, psychiatrie- en schuldenproblematiek? Dan is dat zeker een pre.

Daarnaast beschik je over een relevant hbo-diploma, bijvoorbeeld Social Work.

Over Wonen Bonifatiusplein

Wonen Bonifatiusplein is een woonvorm in Leeuwarden waar 25 mensen een thuis vinden. We bieden daar een woonomgeving met rust, veiligheid en bescherming. De bewoners  kunnen als gevolg van meervoudige problematiek -waaronder psychiatrische problemen en  verslaving- (tijdelijk) niet zelfstandig wonen. In Wonen Bonifatiusplein krijgen ze begeleiding bij de organisatie van het huishouden, geldzaken, administratie, dagindeling en netwerk/sociale contacten.

Over team ambulant Sneek

Als trajectbegeleider bij Ambulant Sneek werk je in een klein team aan complexe (kortdurende) casussen binnen de regio. Je draagt verantwoordelijkheid over een caseload, waar je grotendeels zelfstandig mee werkt. Je bent veel bij cliënten op huisbezoek of werkt op kantoor bij Wonen Sneek. De cliënten hebben complexe problematiek waarbij samenwerking met ketenpartners en gemeente erg belangrijk is. Verslaving, psychiatrie en schuldenproblematiek zijn veel voorkomende zaken waar jij mee te maken hebt. We bieden zorg vanuit WMO, WLZ en Thuisplus.

Dit bieden wij

  • Een jaarcontract voor gemiddeld 24 tot 30 uur per week, met de intentie deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van min. €2.780 en max. € 3.961,- bij een volledig dienstverband van 36 uur, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Je wordt ingeschaald in schaal 8 van de CAO Sociaal Werk.
  • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
  • Deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
  • Een loopbaanbudget (1,5%) en de mogelijkheid om online te leren (GGZ Ecademy & Goodhabitz).
  • De mogelijkheid deel te nemen aan een collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
  • En tot slot: een enthousiast team, een mooie werklocatie én een leuke, boeiende doelgroep om mee te werken.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan voor Bonifatiusplein contact op met Grietje Schuil (manager a.i. Wonen Bonifatiusplein). Zij is op dinsdag, woensdag en vrijdag bereikbaar via 06-21256812. Voor Sneek kun je contact opnemen met Peter Hoekstra (manager Wonen Sneek). Hij is bereikbaar via 06-10291907. 

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk 10 oktober!

Jouw motivatie en cv ontvangen we graag uiterlijk op maandag 10 oktober a.s. via vacatures@wender.nl onder vermelding van nummer 22.51, de functietitel en voorkeur voor locatie.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op vrijdag 14 oktober.

De tweede ronde gesprekken vindt plaats op woensdag 19 oktober (Bonifatiusplein) en op maandag 24 oktober (Sneek).