Home Trajectbegeleider regio Friesland Zuidoost

Trajectbegeleider regio Friesland Zuidoost

Neem jij graag het voortouw en hou je van uitdagende vraagstukken? Zie je eerder mogelijkheden dan beperkingen? En ben je enthousiast, dynamisch en maak je gemakkelijk contact? Kom werken bij Wender in Drachten als trajectbegeleider regio Friesland Zuidoost!

Wat ga je doen als trajectbegeleider?

Als trajectbegeleider ben je onderdeel van het team ambulant. Vanuit onze specifieke kennis van de maatschappelijke opvang zijn wij onderdeel van het sociale team bij diverse gemeentes. Ook zijn wij onder andere betrokken bij bemoeizorg en complexe casuïstiek.

We worden vaak ingeschakeld bij zorgmijders en situaties die vastgelopen zijn. Als het crisis is en sprake van (dreigende) dakloosheid, is snel ingrijpen noodzakelijk. Als trajectbegeleider bekijk je de mogelijkheden om de situatie te stabiliseren.

Je hebt een eigen aantal cases waarbij je een leidende rol hebt: jij zet de lijnen uit. Je besteedt deels je tijd aan het een op een begeleiden van cliënten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het samen op orde brengen van financiën, begeleiding bij psychosociale problematiek, begeleiding bij het vormgeven van burgerschap, opvoedingsondersteuning, begeleiding bij verslavingen en het aanvragen van herindicaties. Daarnaast zoek je ketenpartners op en bouw je het netwerk verder uit om de samenwerking op cliëntniveau te optimaliseren.

Dit ben jij

Wij zoeken een energieke en dynamische collega. Je weet precies wat onze bijzondere maar complexe doelgroep nodig heeft. Met je helicopterview overstijg je waar nodig het cliëntniveau en zet je de juiste acties in om de doelen te bereiken. Je staat stevig in je schoenen, bent open-minded en weet met geduld, doorzettingsvermogen en creativiteit mensen in beweging te krijgen.

Verder:

  • Beschik je over een relevant hbo-diploma, bijvoorbeeld Social Work.
  • Heb je aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Ben je sterk in helder communiceren op verschillende niveaus.

Benieuwd of jij bij Wender past? Doe de test van Companymatch! Je vindt hem onder de ervaringsverhalen op onze website.

Wij bieden jou

  • Een jaarcontract voor gemiddeld 24-32 uur per week, met uitzicht op een vast contract.
  • Een salaris van min. € 2.780 en max. € 3.961 (op basis van 36 uur, schaal 8 cao Sociaal Werk).
  • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
  • Deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
  • Ondersteuning in je werk met functiegerichte trainingen, zoals Krachtwerk, Motiverende Gespreksvoering en De-escalerend werken
  • Een enthousiast team, een mooie werkomgeving én een leuke, boeiende doelgroep om mee te werken.

Meer informatie

Voor meer informatie en eventuele vragen kun je terecht bij Peter Hoekstra, manager regio Friesland Zuidoost en West via 06-10291907.

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Ervaringsverhalen van onze medewerkers vind je hier.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk 4 december!

Jouw motivatie en cv ontvangen we graag uiterlijk zondag 4 december via vacatures@wender.nl onder vermelding van nummer 22.61 en de functietitel.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op 6 december aanstaande.