Home Telefonist(e)/receptionist(e) Vrouwenopvang Groningen

Telefonist(e)/receptionist(e) Vrouwenopvang Groningen

Ben jij gastvrij en sta jij mensen graag telefonisch te woord? Vind je het leuk om bezoekers te ontvangen en draai je jouw hand niet om voor administratieve werkzaamheden? En wil je dit graag doen bij een organisatie met hart voor de mens? Kom als telefonist(e)/receptionist(e) werken bij Wender!

In verband met zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar tijdelijke versterking van ons team.

Wat ga je doen als telefonist(e)/receptionist(e)?

Jij bent het gezicht en de stem van de Vrouwenopvang in Groningen. Je bent verantwoordelijk voor het telefoonverkeer en de receptiewerkzaamheden.

Met jouw gastvrije houding ontvang je bezoekers. Je registreert hun aanwezigheid en verwijst ze door naar de juiste afdeling of persoon. Zodra de telefoon begint te rinkelen neem je inkomende gesprekken aan en beantwoord je diverse vragen van cliënten, medewerkers en externen. Je zorgt hierbij voor een klantvriendelijke en accurate afhandeling.

Daarnaast verricht je administratieve werkzaamheden waaronder mailverkeer, voorraadbeheer, het verwerken van poststukken en print- en scanwerkzaamheden. Ook zorg jij er (mede) voor dat de voorziening op orde blijft en dat bijeenkomsten of vergaderingen goed worden georganiseerd.

Over de Vrouwenopvang Groningen

Onze vrouwenopvang is er voor vrouwen en hun kinderen die als gevolg van huiselijk geweld niet meer thuis kunnen wonen. Wij bieden een veilige woonplek en professionele begeleiding voor alle bewoners en hun kinderen en werken waar mogelijk met de (ex)partners. Er zijn 15 crisisplekken en 2 noodkamers voor acute kortere opvang en 22 appartementen voor vervolg- en langere opvang. Voor de kinderen die in de opvang verblijven, is er ook een kinderopvang ‘De Kangoeroe’. Voor de kinderen vanaf 4 tot 18 jaar is er de kinderzolder.

Dit ben jij

Jij bent een gastvrij persoon met oog voor de mensen om je heen. Je bent in staat bewoners een luisterend oor te bieden en kunt ze corrigeren als huisregels worden overtreden. Dankzij jouw uitstekende communicatieve vaardigheden handel je telefoon- en mailverkeer snel en accuraat af.

Verder:

  • Beschik je over mbo 3 werk- en denkniveau.
  • Heb je ervaring met geautomatiseerde computersystemen, zoals MS Office en Excel.
  • Beheers je de Nederlandse taal goed en bij voorkeur ook de Engelse taal.
  • Ben je in het bezit van een BHV-diploma, of bereid deze te behalen.

Benieuwd of jij bij Wender past? Doe de Company Match!

Wij bieden jou

  • Een tijdelijk contract voor de duur van het zwangerschapsverlof.
  • Je begint met gemiddeld 10 uren per week, en gedurende het zwangerschapsverlof van onze collega wordt dit uitgebreid naar gemiddeld 20 uren per week.
  • Een salaris van min. € 1.875 en max. € 2.463  (op basis van 36 uur, schaal 2 CAO Sociaal Werk).
  • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
  • Deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
  • Ondersteuning in je werk met functiegerichte trainingen, zoals Krachtwerk, Motiverende Gespreksvoering en De-escalerend werken

Meer informatie

Voor meer informatie en eventuele vragen kun je contact opnemen met Paulien Sissingh, manager Vrouwenopvang Groningen via 06 29 02 08 86.

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk zondag 11 december!

Jouw motivatie en cv ontvangen we graag uiterlijk zondag 11 december via vacatures@wender.nl onder vermelding van nummer 22.63 en de functietitel.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 19 december en de tweede ronde sollicitatiegesprekken op woensdag 21 december aanstaande.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor benoeming. Ook hebben we een actief referentiebeleid.