Home Regievoerder centrum en opvang voor huiselijk geweld Groningen

Regievoerder centrum en opvang voor huiselijk geweld Groningen

Geloof jij ook dat ieder mens die zich thuis en veilig voelt, kan groeien en ontwikkelen? Weet jij mensen in hun kracht te zetten en heb je ervaring in het coachen van collega’s? Ben je bekend met het werken in een multiculturele omgeving? Kom als regievoerder/gedragswetenschapper werken bij Wender!

Wat je doet als regievoerder/gedragswetenschapper

Binnen de Vrouwenopvang ben je verantwoordelijk voor regievoering en inhoudelijke coördinatie bij begeleiding van de gezinnen. Je hebt een signalerende rol en biedt ondersteuning indien situaties tijdens de begeleiding verergeren. Je bent beschikbaar voor inhoudelijke ondersteuning en opschaling van casuïstiek door de betrokken professionals.

Als orthopedagoog ben je het aanspreekpunt bij het nemen van cruciale beslissingen over de hulp en ondersteuning aan de kinderen en ouders. Verder ondersteun je bij bijvoorbeeld het bespreken van de voortgang van de begeleiding, het wegen van de probleemanalyse en het vormgeven van de begeleidingsstrategie.

Over de Vrouwenopvang Groningen

In de opvang wonen vrouwen en hun kinderen die als gevolg van huiselijk geweld niet meer thuis kunnen wonen. De opvang biedt een veilige woonplek en professionele begeleiding voor alle bewoners en hun kinderen, en werkt met de (ex)partners. Er zijn 16 crisisplekken voor acute kortere opvang en 22 appartementen voor vervolg- en langere opvang.  Voor de kinderen die in de opvang verblijven, is er ook een kinderopvang ‘De Kangoeroe’. Voor de kinderen vanaf 4 tot 18 jaar is er de kinderzolder. Daarnaast werken we ambulant. Door middel van systeemgerichte interventie komen we bij gezinnen thuis en proberen we opvang te voorkomen.

Dit ben jij    

Je bent een enthousiaste collega die goed kan samenwerken en makkelijk verbindingen legt. Ook heb je analytisch vermogen en kun je hulpvragen vertalen naar een behandelplan. Je hebt kennis van en ervaring met diverse vormen van diagnostiek en behandelmethoden. Bij voorkeur heb je kennis van huiselijk geweld, trauma en het werken met mensen met diverse culturele achtergronden. Je drukt je mondeling en schriftelijk goed uit. Dit is nodig voor het rapporteren over de casuïstiek. Daarnaast reflecteer je en ben je gericht op je eigen ontwikkeling.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde academische masteropleiding Orthopedagogiek.
  • Een SKJ registratie.

Benieuwd of jij bij Wender past? Doe de test via Company Match! Je vindt hem onder de ervaringsverhalen op onze website.

Wat bieden wij? 

  • Een jaarcontract voor gemiddeld 24-28 uren per week, met de intentie om deze om te zetten in een vaste aanstelling.
  • Een salaris van minimaal € 3.221 en maximaal € 4.830 bruto per maand (o.b.v. 36 uur, schaal 10, cao Sociaal Werk).
  • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
  • Deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
  • Ondersteuning in je werk met functiegerichte trainingen, zoals Krachtwerk, Motiverende Gespreksvoering en De-escalerend werken.
  • Een loopbaanbudget (1,5%) en de mogelijkheid om online te leren (GGZ Ecademy & Goodhabitz).

Meer informatie

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Paulien Sissingh, manager primair proces van de Vrouwenopvang Groningen via 06-29020886. Voor informatie over de procedure kun je bellen met Karen IJsselstein, HR adviseur via 06-58939081.

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk zondag 7 augustus                                      

Solliciteren kan t/m zondag 7 augustus. Mail je motivatiebrief met cv naar vacatures@wender.nl. Vermeld daarbij de functienaam.

De eerste gesprekken vinden plaats op 17 augustus, de 2e gesprekken op 24 augustus.