Home Nachtwaker Leeuwarden

Nachtwaker Leeuwarden

Heb jij hart voor onze boeiende doelgroep, ben je een professional in je werk, houd je van afwisseling en uitdaging en werk je graag zelfstandig? Kom als nachtwaker werken bij Wender!

‘Er zijn ook bewoners die midden in de nacht terwijl ze slapen een paniekaanval krijgen. Dan is het aan mij om ze te helpen. Dan ga ik met ze zitten en praten we. Ik merk dat dat een heleboel kan oplossen. Praten én het aanbieden van een kop koffie, dat werkt als magie. Mensen kunnen dat heel erg waarderen. En dan gaat het niet om het kopje koffie, maar er voor hen zijn natuurlijk.

Stefano, nachtwaker

Benieuwd naar het volledige verhaal van Stefano? Klik dan hier.

Wat je doet als Nachtwaker

Als nachtwaker/portier bewaak en bevorder je de veiligheid in en rondom onze voorzieningen in Leeuwarden. Jij draagt mede zorg voor een goed woon-/verblijfs- en leefklimaat voor bewoners. Ongewenste situaties signaleer je tijdig. Je handelt hierin probleemoplossend en agressie-vermijdend. Zo zorg je dat er een gevoel van veiligheid heerst. Je maakt gemakkelijk contact met bewoners en medewerkers.

Bij calamiteiten volg je het calamiteitenplan. Indien nodig neem je contact op met de politie, brandweer en/of arts. Je verricht eenvoudige administratieve werkzaamheden zoals het bijhouden van een logboek. Verder voer je waar kleine technische en huishoudelijke activiteiten uit als het nodig is.

Je werkt vanuit onze Algemene Opvang in Leeuwarden en bent inzetbaar op onze voorzieningen Wonen Bonifatiusplein, Wonen Hoekstersingel, Wonen Oldegalileën, Huis voor Jongeren, de Nachtopvang en De Marene. Daarnaast kun je opgeroepen worden voor onze voorzieningen Wonen Sneek en Wonen Drachten.

De werktijden zijn 22.30 tot 07.30 uur. In de weekenden en op feestdagen zijn er ook dagdiensten.

Dit ben jij

Jij bent een enthousiaste collega die goed zelfstandig kan werken. Je biedt bewoners een luisterend oor en kunt ze corrigeren als huisregels worden overtreden en/of de rust in huis wordt verstoord. Je kunt je verplaatsen in andere mensen (en hun situatie) en bent je bewust van de invloed van jouw handelen/gedrag op hen. Daarnaast ben je stressbestendig en daadkrachtig.

Verder beschik je over:

  • Het diploma Beveiliging op mbo niveau 2.
  • Kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid en hygiëne.
  • Kennis van Bedrijfshulpverlening.
  • Een rijbewijs en auto.

Wij bieden jou

  • Een jaarcontract voor gemiddeld 24-30 uur met kans op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Salaris van min. € 1.920,- en max. € 2.614,-  (op basis van 36 uur, schaal 3 CAO Sociaal Werk).
  • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
  • Deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
  • Een loopbaanbudget (1,5%) en de mogelijkheid om online te leren (GGZ Ecademy & Goodhabitz).

Meer informatie

Voor meer informatie en eventuele vragen kun je contact opnemen met Nynke Plantinga, manager primair proces, zij is bereikbaar via 06-26528419.

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk 7 augustus

Jouw motivatie en cv ontvangen we graag uiterlijk zondag 7 augustus a.s. via vacatures@wender.nl onder vermelding van nummer 22.43 en ‘nachtwaker’.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 15 augustus.

Bij indiensttreding vragen wij naar je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook voeren wij een actief referentiebeleid.