Home Medewerker woonservice De Marene

Medewerker woonservice De Marene

Bij De Marene bieden wij beschermd wonen met verzorging en begeleiding aan cliënten met als uitgangspunt dat elk mens een veilig leven verdient. Naast gangbare woonruimtes, heeft De Marene nog een bijzondere woonplek: tiny houses. Hier wonen cliënten zelfstandig. De tiny houses zijn bedoeld voor cliënten die baat hebben bij een rustige, prikkelarme omgeving. Wil jij bijdragen aan het welzijn van onze bewoners? Kom als medewerker woonservice werken bij Wender!

Wat je doet als medewerker woonservice

Als medewerker woonservice zorg jij voor een schone omgeving voor onze bewoners en collega’s. Je maakt schoon bij algemene ruimtes zoals gangen, trappen, keuken en toiletten. Daarnaast houd je de voorraad schoonmaakspullen bij en plaats je bestellingen in overleg met een collega. Je doet dit alles volgens de HACCP regels. Bij De Marene werken we met vakgroepen. Met drie collega’s vorm je een eigen vakgroep. Daarnaast word je gekoppeld aan één van onze drie zorgteams.

Dit ben jij

We zoeken een proactieve, vrolijke en enthousiaste collega die communicatief vaardig is en affiniteit heeft met onze doelgroep. Je kan zelfstandig werken, bent representatief en flexibel inzetbaar, van maandag tot en met zondag. Verder heb je vmbo werk- en denkniveau en kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid en hygiëne.

Benieuwd of jij bij Wender past? Doe de test via Company Match! Je vindt hem onder de ervaringsverhalen op onze website.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een jaarcontract met kans op een contract voor onbepaalde tijd voor 20 -24 uur per week.
  • Salaris tussen €1.830,- en €2.319,- (op basis van 36 uur, schaal 1 cao Sociaal Werk).
  • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
  • Deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
  • Een loopbaanbudget (1,5%) en de mogelijkheid om online te leren (GGZ Ecademy & Goodhabitz).
  • De mogelijkheid deel te nemen aan een collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.

Meer weten?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Saskia de Jong (manager primair proces) via s.dejong@wender.nl of 06 26 97 40 12.

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk woensdag 5 oktober.

Mail uiterlijk woensdag 5 oktober a.s. je cv en motivatiebrief naar vacatures@wender.nl onder vermelding van 22.53 en de functietitel. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 10 oktober.

Bij indiensttreding vragen wij naar je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook voeren wij een actief referentiebeleid.

Acquisitie n.a.v. deze vacature is niet nodig.