Home Medewerker Woonservice Sneek       

Medewerker Woonservice Sneek       

Een schone omgeving, daar wordt toch iedereen blij van? Steek jij graag je handen uit de mouwen en vind je het leuk om ervoor te zorgen dat de voorziening fris is voor onze bewoners en collega’s? Kom werken bij Wender als medewerker woonservice!

Wat je doet als medewerker woonservice

Als medewerker woonservice maak je algemene ruimtes zoals gangen, trappen en toiletten schoon. Incidenteel maak je de appartementen schoon bij vertrek van de bewoners. Ook houd je de voorraad schoonmaakmaterialen en middelen bij en plaats je de bestelling in overleg met een collega. Je doet dit alles volgens de HACCP regels.

Over Wonen Sneek

Wonen Sneek is een woonvoorziening voor 24 dak- en thuisloze mensen met psychiatrische en/of verslavingsproblematiek die met 24-uurs begeleiding zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen. Wij bieden begeleiding bij het dagelijks leven, zoals het huishouden doen en leren omgaan met geld. Maar ook bij het opbouwen van een sociaal netwerk en passende dagbesteding.

Dit ben jij

We zoeken een proactieve, vrolijke en enthousiaste collega die communicatief vaardig is en affiniteit heeft met onze doelgroep. Je kan zelfstandig werken en bent representatief. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar, van maandag tot en met vrijdag. Je hebt vmbo werk- en denkniveau en kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid en hygiëne.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor gemiddeld 16 uur per week, met kans op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Salaris tussen €1.830,- en €2.319,- (op basis van 36 uur, schaal 1 CAO Sociaal Werk).
  • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
  • Een loopbaanbudget (1,5%) en de mogelijkheid om online te leren (GGZ Ecademy & Goodhabitz).
  • De mogelijkheid deel te nemen aan een collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Peter Hoekstra (Manager Primair Proces) via p.hoekstra@wender.nl of via 06 10 29 19 07. 

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk zondag 20 november!

We ontvangen jouw motivatie en cv we graag uiterlijk op zondag 20 november via vacatures@wender.nl onder vermelding van nummer 22.58.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 23 november tussen 10:00 en 13:00 uur.