Home Medewerker woonservice Crisisopvang Leek

Medewerker woonservice Crisisopvang Leek

Bij Crisisopvang Leek bieden wij tijdelijk onderdak aan volwassenen en gezinnen die om welke reden dan ook hun woonsituatie moesten verlaten. Er zijn 50 appartementen voor volwassenen en 8 voor gezinnen. Met persoonlijke begeleiding bouwen deze mensen vanuit Crisisopvang Leek aan een nieuwe start. Wil jij bijdragen aan het welzijn van onze cliënten? Kom als medewerker woonservice werken bij Wender!

Wat je doet als medewerker woonservice

Als medewerker woonservice zijn je voornaamste taken het schoonmaken van algemene ruimtes zoals gangen, trappen, keuken en toiletten. Ook houd je de voorraad schoonmaakmaterialen en middelen bij en plaats je de bestelling in overleg met een collega. Je doet dit alles volgens de HACCP regels.

Dit ben jij

We zoeken een proactieve, vrolijke en enthousiaste collega die communicatief vaardig is en affiniteit heeft met onze doelgroep. Je kunt zelfstandig werken, bent representatief en flexibel inzetbaar, van maandag tot en met zondag. Je hebt vmbo werk- en denkniveau en kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid en hygiëne.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract met kans op een contract voor onbepaalde tijd voor 20-28 uur per week.
  • Salaris tussen €1.830,- en €2.319,- (op basis van 36 uur, schaal 1 Cao Sociaal Werk)
  • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
  • Deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
  • Een loopbaanbudget (1,5%) en de mogelijkheid om online te leren (GGZ Ecademy & Goodhabitz).
  • De mogelijkheid deel te nemen aan een collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Nienke Tuynman (manager primair proces) via n.tuynman@wender.nl of 06 2008 5920.

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk op woensdag 12 oktober

Mail uiterlijk woensdag 12 oktober a.s. je cv en motivatiebrief naar vacatures@wender.nl onder vermelding van 22.54 en de functietitel.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 26 oktober.