Home Medewerker woonservice

Medewerker woonservice

Heb jij hart voor onze doelgroep en wil je bijdragen aan het welzijn van onze cliënten? Kom als medewerker woonservice werken bij Wender!

Wij zoeken voor twee locaties een medewerker woonservice: Crisisopvang Leek (20-28 uur) en Zorgopvang De Marene in Leeuwarden (24-30 uur).

Wat doe je als medewerker woonservice bij Crisisopvang Leek?

Als medewerker woonservice zijn je voornaamste taken het schoonmaken van algemene ruimtes zoals gangen, trappen en toiletten. Soms maak je de appartementen schoon bij vertrek van de bewoners. Ook houd je de voorraad schoonmaakmaterialen en middelen bij en plaats je de bestelling in overleg met een collega. Je doet dit alles volgens de HACCP regels.

Wat doe je als medewerker woonservice bij Zorgopvang De Marene?

Als medewerker woonservice zijn je voornaamste taken het schoonmaken van algemene ruimtes zoals gangen, trappen, keuken en toiletten. Ook houd je de voorraad schoonmaakmaterialen en middelen bij en plaats je de bestelling in overleg met een collega. Je doet dit alles volgens de HACCP regels. Op De Marene werken we met vakgroepen, ook jij vormt samen met jouw 3 collega’s een eigen vakgroep. Daarnaast word je gekoppeld aan één van onze drie zorgteams.

Dit ben jij

We zoeken een proactieve, vrolijke en enthousiaste collega die communicatief vaardig is en affiniteit heeft met onze doelgroep. Je kan zelfstandig werken, bent representatief en flexibel inzetbaar, van maandag tot en met zondag. Je hebt VMBO werk- en denkniveau en kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid en hygiëne.

Wat bieden wij jou?

  • een jaarcontract met kans op een contract voor onbepaalde tijd
  • salaris tussen €1.867,- en €2.365,- (op basis van 36 uur, schaal 1 CAO Sociaal Werk)
  • een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie
  • deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering
  • een loopbaanbudget (1,5%) en de mogelijkheid om online te leren (GGZ Ecademy & Goodhabitz)
  • de mogelijkheid deel te nemen aan een collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan voor Zorgopvang De Marene in Leeuwarden contact op met Saskia de Jong (manager primair proces) via s.dejong@wender.nl of 06 26 97 40 12.

Voor vragen over Crisisopvang Leek kun je contact opnemen met Nienke Tuynman (manager primair proces) via n.tuynman@wender.nl of 06 2008 5920.

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk op 22 januari!

Mail uiterlijk zondag 22 januari je cv en motivatie naar vacatures@wender.nl onder vermelding van 22.66 en de functietitel. Vermeld daarbij ook bij welke locatie je wil werken.