Home Medewerker veiligheid Flexpool!

Medewerker veiligheid Flexpool!

Heb jij hart voor onze doelgroep, werk je graag zelfstandig en houd je van afwisseling en uitdaging? Kom als medewerker veiligheid werken bij Wender!

Wat je doet als medewerker veiligheid

Als medewerker veiligheid bewaak en bevorder je de veiligheid in en rondom de locaties. Jij draagt mede zorg voor een prettige leefomgeving voor bewoners. Ongewenste situaties signaleer je tijdig en je handelt hierin probleemoplossend en agressie-vermijdend. Zo zorg je dat er een gevoel van veiligheid heerst. Je maakt ook gemakkelijk contact met bewoners en medewerkers.

Bij calamiteiten volg je het calamiteitenplan en neem je, indien nodig, contact op met politie, brandweer en/of arts. Je verricht verder eenvoudige administratieve werkzaamheden zoals het bijhouden van een logboek. Verder voer je kleine technische en huishoudelijke activiteiten uit als dat nodig is.

Praten én het aanbieden van een kop koffie, dat werkt als magie. Mensen kunnen dat heel erg waarderen. En dan gaat het niet om het kopje koffie, maar er voor hen zijn natuurlijk.’

Stefano, medewerker veiligheid

Over de flexpool

Je wordt vanuit de flexpool op onze locaties in Friesland en Groningen ingezet, daarbij houden we rekening met waar je woont en je reistijd. Het werk kan per locatie verschillend zijn. Veel van onze voorzieningen bieden 24-uurs zorg. Je werkt vooral in de nacht, maar kunt ook overdag worden ingezet. Daarnaast draai je diensten in de weekenden en op feestdagen.

Dit ben jij

Wij zoeken een enthousiaste collega die goed zelfstandig kan werken. Je bent in staat bewoners een luisterend oor te bieden en kunt ze ook corrigeren als de rust in huis wordt verstoord. Je verplaatst je in andere mensen en bent je bewust van de invloed van jouw handelen/gedrag op hen. Daarnaast ben je stressbestendig en daadkrachtig.

Verder beschik je over:

  • Het diploma Beveiliging op mbo-niveau 2.
  • Kennis van de richtlijnen ten aanzien van veiligheid en hygiëne.
  • Kennis van Bedrijfshulpverlening.

Wij bieden jou

  • Een jaarcontract voor gemiddeld 30 uur per week met kans op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Salaris van min. € 2.124,- en max. € 2.921,- (op basis van 36 uur, schaal 4 cao Sociaal Werk).
  • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
  • Deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
  • Een loopbaanbudget (1,5%) en de mogelijkheid om online te leren (GGZ Ecademy & Goodhabitz).

Meer informatie

Voor meer informatie en eventuele vragen kun je contact opnemen met Henk van der Boon, coördinator flexpool, via 088 – 066 30 00.

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link.

Belangstelling? Solliciteer dan snel!

Jouw motivatie en cv ontvangen we graag vacatures@wender.nl onder vermelding van  22.49 en ‘medewerker veiligheid flexpool’.

Bij indiensttreding vragen wij naar je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook voeren wij een actief referentiebeleid.