Home Medewerker noodopvang Groningen

Medewerker noodopvang Groningen

Wat ga je als medewerker noodopvang doen?

Als medewerker van de noodopvang ben jij het eerste aanspreekpunt voor cliënten tijdens de winterregeling. Je zorgt voor een rustige inhuizing en/of uithuizing. Samen met de cliënt kijk je waarbij zij jouw hulp kunnen gebruiken en je zorgt voor een prettige en veilige sfeer. Jouw bevindingen rapporteer je objectief in het cliënt-registratiesysteem.

De winterregeling

De mensen die gebruik maken van de winternoodopvang zijn mensen die, buiten de winterperiode om, op straat slapen. Doorgaans kampen de mensen met meervoudige problemen op maatschappelijk, psychiatrisch, materieel, verslaving  financieel en/of fysiek vlak.

Gedurende de winterperiode geeft de gemeente Groningen de opdracht aan Wender om álle dak- en thuislozen op te vangen. Regulier worden dak- en thuislozen opgevangen in de nachtopvang. De winternoodopvang is een verlengde van de nachtopvang maar met een wat andere doelgroep.

De winterregeling loopt van november t/m april, maar ook daarna hebben wij werk voor jou.

Dit ben jij

Wij zoeken een collega die professioneel betrokken is bij cliënten en die hun structuur kan bieden. Je bent proactief, zelfstandig en besluitvaardig. Je draait ochtend-, avond- of slaapdiensten, ook in het weekend. Naast de (nood)opvang kun je ingezet worden bij de reguliere nachtopvang in Groningen. Vanwege de complexiteit van de doelgroep moet je sterk in je schoenen staan en grenzen kunnen aangeven.

Verder beschik je over:

  • Een mbo-diploma niveau 4 richting agogisch werk.
  • Kennis van de leefsituatie van mensen met een psychosociale -, psychiatrische en verslavingsproblemen.
  • Enige relevante werkervaring.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract voor 20-32 uur per week met intentie tot verlening.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de Cao Sociaal Werk in salarisschaal 5 met een bruto maandsalaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, van minimaal € 2.113,- en maximaal € 3.009,- bij een volledig dienstverband van 36 uur.
  • Een individueel keuzebudget waarmee een deel van je arbeidsvoorwaarden zo kunt samenstellen dat die passen bij jouw persoonlijke situatie.
  • De mogelijkheid deel te nemen aan de collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Bel dan met Lieuwe de Boer, manager primair proces, via 06 17 29 40 73.  Of met Sharon Harpal, trajectbegeleider, via 06 53 23 80 79.

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk 30 oktober!

Solliciteren kan t/m zondag 30 oktober. Mail je motivatiebrief met cv (onder vermelding van functienaam en vacaturenummer 22.57) naar vacatures@wender.nl.

De gesprekken vinden plaats in week 45.