Home Inhoudelijk ondersteuner

Inhoudelijk ondersteuner

Krijg jij energie van (team)coaching en kun je interne en externe input verzamelen en verwerken tot een praktisch plan met kop en staart? En kun je die twee talenten dan ook nog op een enthousiaste manier combineren? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren!

Voor de locaties Wonen Hoekstersingel en Wonen Bonifatiusplein zoeken we een inhoudelijk ondersteuner.

Wat doe je als inhoudelijk ondersteuner?

Doordat je weet wanneer je moet luisteren, toekijken of juist in actie moet komen zorg jij ervoor dat teams en individuen in beweging blijven of komen. Je coacht medewerkers zodat ze effectief kunnen samenwerken en inventariseert behoeftes aan kennisontwikkeling. Je signaleert leerdoelen zodat de kwaliteit van zorg continu wordt verbeterd en medewerkers zich blijvend ontwikkelen.                               

Je zorgt dat de kwaliteit van de gebruikte methodieken op niveau blijft. Je hebt oog voor knelpunten in het werk en maakt die bespreekbaar, samenwerking tussen teams bevorderen is een belangrijk onderdeel. Met een gezonde dosis enthousiasme natuurlijk, maar zonder taken of verantwoordelijkheden over te nemen. Door je transparantie en humor zorg je ervoor dat het normaal is om onderling ook moeilijke zaken te bespreken.

Daarnaast heb je ook een grote rol bij het optimaliseren van de dienstverlening. Denk bijvoorbeeld aan het oppikken van landelijke of regionale trends die je intern gaat voorleggen. Ook lever je input voor beleidsstukken en voer je (deel)projecten uit in de regio.

De locaties en jouw team

Wonen Hoekstersingel en Wonen Bonifatiusplein zijn twee woonvoorzieningen voor dak- en thuislozen in Leeuwarden. Op beide locaties vinden is er plek voor 24 tot 25 bewoners die als gevolg van meervoudige problematiek -waaronder psychiatrische problemen en verslaving- (tijdelijk) niet zelfstandig kunnen wonen. We bieden een woonomgeving met rust, veiligheid en bescherming. Er is begeleiding bij dagelijkse zaken zoals huishouden, geldzaken en post. De begeleiders kunnen ook helpen bij het opbouwen van sociale contacten, gezondheidszaken en het zoeken van passende dagbesteding.

In totaal werken er op beide locaties zo’n 35 medewerkers. Het team wordt gekenmerkt door openheid, gezelligheid en professionaliteit. Samenwerking staat voorop: we doen de dingen met en voor elkaar.

Dit ben jij

Jij bent gedreven en energiek; jouw werkplezier is besmettelijk! Je bent een toegankelijke collega en staat voor openheid en gelijkheid. Jij bent er voor jouw collega’s, zodat zij er kunnen zijn voor de bewoners en elkaar. Affiniteit met onze doelgroep heb je nodig om te begrijpen waarom wij zo gepassioneerd te werk gaan.

En verder:

 • Je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding aangevuld met coaching vaardigheden;
 • Je hebt ervaring in het sociaal domein;
 • Je hebt projectmanagement skills en je schrijft makkelijk;
 • Je bent gericht op teamontwikkeling en ziet dit als een proces;
 • Je analyses zijn scherp, je bent accuraat en je weet van doorpakken.

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract voor gemiddeld 28 uur per week, met de intentie om deze om te zetten in een vaste aanstelling.
 • Een salaris variërend van minimaal €2.956,- tot maximaal €4.358,- bruto per maand (o.b.v. 36 uur, schaal 9, CAO Sociaal Werk).
 • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
 • Deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
 • Ondersteuning in je werk met functiegerichte trainingen, zoals Krachtwerk, Motiverende Gespreksvoering en De-escalerend werken;
 • Een loopbaanbudget (1,5%) en de mogelijkheid om online te leren (GGZ Ecademy & Goodhabitz).

Meer informatie

Voor vragen en aanvullende informatie kun je contact met ons opnemen. Tot en met 29 augustus kan dit met Martijn Draaisma (Manager Primair Proces). Na 29 augustus kan dit met Grietje Schuil, (interim Manager Primair Proces). Beide zijn te bereiken via 088 – 066 30 00.

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk dinsdag 13 september!

Wij ontvangen jouw cv en motivatiebrief graag uiterlijk op dinsdag 13 september a.s. (onder vermelding van 22.41 en ‘inhoudelijk ondersteuner’) via vacatures@wender.nl

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 19 september a.s.

Bij indiensttreding vragen wij naar je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook voeren wij een actief referentiebeleid.