Home Adviseur Zorgverkoop

Adviseur Zorgverkoop

Wil jij bijdragen aan het vertalen van in- en externe ontwikkelingen naar zorgverkoop? Ben jij een kei in procesmatig werken? En houd jij je graag bezig met regelgeving rond kwaliteit en financiering? Kom werken bij Wender als adviseur Zorgverkoop!

Wat je doet als adviseur Zorgverkoop

Als adviseur Zorgverkoop regel je onze financiering via de Wmo, Wlz en Wfz. Naast interne contacten overleg je regelmatig met externe partijen zoals het zorgkantoor, aanbieders van dagbesteding en collega-instellingen. Je werkt hierin nauw samen met de manager Ontwikkeling en Innovatie.

Jij ondersteunt bij zorgverkoopvraagstukken en –activiteiten. Zo ben je samen met je collega adviseur Zorgverkoop verantwoordelijk voor het inschrijven op aanbestedingen, het indienen van inschrijvingen en het afsluiten van zorgcontracten en overeenkomsten. Je analyseert contracten en adviseert de directie en het management over zorgfinanciering en de uitvoering van contracten en subsidiebeschikkingen. Ontwikkelingen binnen wet- en regelgeving volg je op de voet en neemt dit mee in jouw advies.

Je zorgt voor de implementatie van prijs- en productafspraken en voor de verwerking van contracten en overeenkomsten. Hierbij signaleer je risico’s en mogelijkheden, waardoor je bijdraagt aan de ontwikkeling van het verkoopbeleid.

Jouw team en collega’s

Je werkt samen op de afdeling met een adviseur zorgverkoop en een fondsenwerver en valt onder de directeur bedrijfsvoering. Doordat onze organisatie volop in ontwikkeling is, verandert de organisatiestructuur waardoor de samenstelling, positie en aansturing van het team gaan wijzigen.

Dit ben jij

Wij zoeken een zelfstandige, betrouwbare en verantwoordelijke collega. Je maakt af waar je aan begint en bent precies in je werk. Dankzij jouw gevoel voor tact weet je tegengestelde belangen binnen de organisatie bij elkaar te brengen. Jouw sociale vaardigen helpen je bij het samenwerken met de managers.

Benieuwd of jij bij Wender past? Doe de Company Match!

Verder heb jij:

 • Een relevant hbo-diploma, bijvoorbeeld in de richting van Bedrijfskunde, Inkoopmanagement, Rechten of Social Work.
 • Een aantal jaren werkervaring in de zorg of maatschappelijke opvang.
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving zoals de WLZ.
 • Sterke gespreks- en onderhandelingsvaardigheden.
 • Uitstekende schriftelijke vaardigheden.
 • Ervaring met Excel, Word, cliëntregistratiesystemen en contractsystemen.

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract voor gemiddeld 24-32 uren per week, met de intentie om deze om te zetten in een vaste aanstelling.
 • Een salaris van minimaal € 2.956 en maximaal € 4.358 bruto per maand (o.b.v. 36 uur, schaal 9, CAO Sociaal Werk).
 • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
 • Deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
 • Ondersteuning in je werk met functiegerichte trainingen.
 • Een loopbaanbudget (1,5%) en de mogelijkheid om online te leren (GGZ Ecademy & Goodhabitz).

Over Wender

In het leven van de mensen waar wij mee werken speelt vaak van alles. Dakloosheid. Huiselijk geweld. Verslaving. Psychische problemen. Schulden. Dan is het knokken om elke dag weer veilig door te komen. We zorgen voor onderdak, rust en structuur. Dat geeft ruimte om het leven een positieve wending te geven en te werken aan een betere toekomst. Onze 650 medewerkers zetten alles op alles om mensen sterker en vaardiger te maken zodat zij in de toekomst moeilijke situaties constructief het hoofd kunnen bieden. Jaarlijks ondersteunen wij ongeveer 2800 mensen.

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link.

Meer informatie

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Katinka Wiersma, adviseur Zorgverkoop, via 06 57 05 21 65. Wil je meer weten over de procedure? Bel dan met Karen IJsselstein, HR adviseur via 06 58 93 90 81.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk zondag 9 oktober

Ben je al overtuigd dat dit jouw volgende baan is? Mail dan uiterlijk zondag 9 oktober je cv met motivatie met de titel ‘Sollicitatie adviseur Zorgverkoop, 22.56’ naar vacatures@wender.nl.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats in de week van 17 oktober, de tweede ronde in de week van 24 oktober.

Bij indiensttreding vragen wij naar je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook voeren wij een actief referentiebeleid.