Home Adviseur Beleid en Kwaliteit

Adviseur Beleid en Kwaliteit

Vind jij gemakkelijk jouw weg in een omgeving die constant in beweging is? Kun jij moeiteloos jouw kennis van maatschappelijke opvang vertalen naar helder beleid? En ben je daarnaast een echte netwerker en verbinder? Kom werken bij Wender als adviseur Beleid en Kwaliteit!

Dit doe je als adviseur Beleid en Kwaliteit

Wij zijn op zoek naar een ervaren adviseur Beleid en Kwaliteit, die samen met ons bouwt aan de toekomst. Je fungeert als (on)gevraagde sparringpartner. Je adviseert en ondersteunt het management, de directie en het bestuur op het gebied van beleidszaken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de aanscherping van het tactisch en strategisch beleid.

Dankzij jouw nieuwsgierigheid weet je goed wat er speelt binnen de verschillende regio’s. Je volgt in- en externe ontwikkelingen op de voet en vertaalt ze naar advies, onderzoek en beleid. Hierbij leg je gemakkelijk verbanden tussen wat er in het vakgebied speelt en hoe de organisatie zich ontwikkelt.

Je werkt project- en planmatig, hierbij zoek je de samenwerking met het management en medewerkers actief op. Je neemt gemakkelijk het voortouw, weet goed met weerstand om te gaan en krijgt mensen op een natuurlijke manier mee in veranderingen. 

Over de afdeling Beleid en Kwaliteit

Als adviseur Beleid en Kwaliteit kom je terecht in een team met enthousiaste en betrokken collega’s. We weten van elkaar wat er speelt, er is ruimte om te sparren en we werken samen waar dat kan. Samen bouwen aan de basis, en tegelijkertijd vooruitstrevend en innovatief zijn; dat is waar de afdeling voor staat. De afdeling bestaat nu in totaal uit zes collega’s: de manager Beleid en Kwaliteit, één trainer Krachtwerk, twee medewerkers Beleid en Kwaliteit (van wie één het aandachtsgebied AVG beheert en de ander kwaliteit) en twee adviseurs Beleid en Kwaliteit.

De afdeling Beleid en Kwaliteit heeft een onafhankelijke positie binnen de organisatie. Om deze onafhankelijkheid te borgen valt de afdeling rechtstreeks onder de verantwoordelijkheid van de bestuurder.

Wie ben jij?

Je bent positief kritisch en communicatief sterk, hebt lef en durft buiten de kaders te denken. Bovendien ben je een echte doorpakker: je krijgt energie van meters maken en pakt nieuwe uitdagingen met beide handen aan. Door jouw creativiteit durf je echt op een andere manier te denken, en weet je collega’s hierin mee te krijgen.

Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid iemand:

 • Met een relevante afgeronde WO opleiding.
 • Die over kennis beschikt van relevante wetgeving zoals Wlz, Wmo en Wfz.
 • Die gemakkelijk en toegankelijk beleidstukken en werkinstructies schrijft.
 • Die gedreven en proactief is, en zowel individueel als in teamverband een bijdrage levert aan de ontwikkeling van onze organisatie. 

Benieuwd of jij bij Wender past? Doe de test via Company Match! Je vindt hem onder de ervaringsverhalen op onze website.

Dit bieden wij

 • Een jaarcontract voor gemiddeld 36 uren per week, met de intentie om deze om te zetten in een vaste aanstelling.
 • Een salaris van minimaal € 3.221 en maximaal € 4.830 bruto per maand (o.b.v. 36 uur, schaal 10, CAO Sociaal Werk).
 • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
 • Deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
 • Ondersteuning in je werk met functiegerichte trainingen.
 • Een loopbaanbudget (1,5%) en de mogelijkheid om online te leren (GGZ Ecademy & Goodhabitz).
 • Enthousiaste collega’s die jou met open armen verwelkomen.

Meer informatie en vragen

Voor meer informatie en vragen kun je terecht bij Lienja van Eijkern (manager Beleid en Kwaliteit) via 06 – 20791248.

Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier. Benieuwd naar ervaringen van onze medewerkers? Lees alle verhalen via de link.

Belangstelling? Solliciteer uiterlijk 11 september!

Ben je al overtuigd dat dit jouw volgende baan is? Mail dan uiterlijk 11 september a.s. je c.v. met motivatie o.v.v. vacaturenummer 22.48 en functienaam naar vacatures@wender.nl.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vinden plaats op 20 september, de tweede ronde op 27 september.

Bij indiensttreding vragen wij naar je Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook voeren wij een actief referentiebeleid.