Home Aanmelder

Aanmelder

Altijd al willen werken bij een organisatie waar de mens er écht toe doet? Ben jij daarnaast iemand die de regie pakt en alles in goeie banen weet te leiden? Kom als aanmelder werken bij Wender!

Wat ga je als aanmelder doen?

Als aanmelder leid je alle aanmeldingen in goede banen en breng je de (eerste) hulpvraag van (potentiele) cliënten in kaart. Je stelt de juiste vragen, bent kritisch en maakt aan de hand van de antwoorden een eerste inschatting van de problematiek. Je informeert en adviseert cliënten over passende zorg binnen en buiten onze organisatie en verwijst zo nodig door naar andere instanties of ketenpartners. Ook durf je beslissingen te nemen bij spoedaanvragen en crisissituaties.

De standplaats is nader te bepalen. Je gaat werken in regio Groningen en Drenthe.

Dit ben jij

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige collega. Je bent innovatief, nieuwsgierig en niet bang om beslissingen te nemen. Je staat stevig in je schoenen en bent administratief sterk. Dankzij jouw uitstekende beheersing van analyserende gesprekstechnieken kun je een accurate inschatting maken van de situatie en vervolgens de juiste lijnen uitzetten.

Verder beschik jij over:

  • Een relevant diploma, op minimaal mbo-4 niveau.
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Aantoonbare kennis van psychiatrische en/of verslavingsproblematiek.
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling.

Wij bieden jou

  • Een jaarcontract voor gemiddeld 32 uur per week, met uitzicht op een vast contract.
  • Een salaris van min. € 2.564 en max. € 3.581 (op basis van 36 uur, schaal 7 CAO Sociaal Werk).
  • Een individueel keuzebudget van minimaal 18,81% om een deel van je arbeidsvoorwaarden samen te stellen, passend bij jouw persoonlijke situatie.
  • Deelname aan onze collectieve zorg- en een collectieve inkomensverzekering.
  • Ondersteuning in je werk met functiegerichte trainingen, zoals Krachtwerk, Motiverende Gespreksvoering en De-escalerend werken
  • Een enthousiast team, een mooie werkomgeving én een leuke, boeiende doelgroep om mee te werken.

Wat maakt Wender zo bijzonder?

In het leven van de mensen waar wij mee werken speelt vaak van alles. Dakloosheid. Huiselijk geweld. Verslaving. Psychische problemen. Schulden. Dan is het knokken om elke dag weer veilig door te komen. We zorgen voor veilig onderdak, rust en structuur. Dat geeft de ruimte om het leven een positieve wending te geven en te werken aan een betere toekomst. Hoe moeilijk dat soms ook is. Wij zijn er voor ze. Onze 650 medewerkers zetten alles op alles om mensen sterker en vaardiger te maken zodat zij in de toekomst moeilijke situaties constructief het hoofd kunnen bieden. Wij ondersteunen jaarlijks ongeveer 2800 mensen. Wil je meer weten over onze missie en visie? Klik dan hier.

Benieuwd of jij bij Wender past? Doe de Company Match!

Meer informatie

Voor vragen en aanvullende informatie over de functie kun je contact opnemen met Lieuwe de Boer, via 06 1729 4073.

Ben je overtuigd dat deze functie bij je past? Solliciteer dan uiterlijk zondag 25 december!

Wij ontvangen jouw cv en motivatiebrief graag uiterlijk zondag 25 december (onder vermelding van 22.62 en functienaam) via vacatures@wender.nl

De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats in week 1.