Home Kom naar de speeddates op 28 oktober!

Kom naar de speeddates op 28 oktober!

Ook dit jaar doet Wender weer mee aan de speeddates op 28 oktober in Noord-Nederland bij werkgevers in zorg en welzijn. Een mooie kans om kennis met ons te maken. We zoeken medewerkers Wonen & Welzijn en Nachtwakers op verschillende locaties. Lijkt het je wat? Meld je dan aan voor een speeddate!

Medewerker Wonen & Welzijn

Wil jij een betekenisvolle baan? Een baan waarin je het verschil maakt voor cliënten zonder dak of thuis? Vind je het een uitdaging om cliënten te ondersteunen bij alledaagse activiteiten, zoals administratie, boodschappen doen en het vinden van een passende daginvulling? Dan is de functie medewerker Wonen & Welzijn misschien iets voor jou. Lijkt het je wat? Meld je dan aan voor een speeddate. De locatie en het aantal contracturen stellen we in overleg met jou vast.

Lees hier de hele vacature

Nachtwaker

Als nachtwaker/portier bewaak en bevorder je de veiligheid op de locatie. Je weet wat er speelt en handelt alert en probleemoplossend. Je drukt je correct en makkelijk uit naar medewerkers en cliënten. Je houdt van licht administratief werk en draait je hand niet om voor kleine technische en huishoudelijke klussen. In deze baan kun je het verschil maken. Heb je interesse? Meld je dan aan voor een speeddate. De locatie en het aantal contracturen stellen we in overleg met jou vast.

Lees hier de hele vacature

Speeddates

Je kunt deelnemen aan een speeddate in Leeuwarden, Leek, Groningen en Emmen. Tijdens de speeddates maken we kennis met elkaar en bekijken we samen of de functie bij jou past. De speeddate duurt ongeveer 15 minuten.

Belangstelling?

Het je belangstelling om kennis met ons te maken? Meld je dan aan via de email vacatures@wender.nl. Stuur je CV én de voorkeur van locatie voor de speeddate. Je kunt je tot 20 oktober aanmelden. We nemen vervolgens contact met je op voor het maken van een afspraak op één van onze locaties. Na afloop bespreken we met elkaar of we een vervolggesprek plannen.